aprilie 19, 2021 De admin Oprit

Cum de a alege o păpușă după vârstă

Psihicul unui copil la vârste diferite dictează nevoi diferite pentru jocuri și jucarii pentru copii. În cei 6 ani de la naștere, un copil învață să perceapă viața și rolul său social prin joc. Deoarece familia și conștientizarea de sine la vârsta preșcolară rămân prima prioritate pentru el/ea, el/ea poate proiecta multe lucruri din viața sa de zi cu zi în păpuși. De aceea, păpușile sunt atât de importante pentru dezvoltarea unui copil. Producătorii răspund nevoilor copiilor, creând jucării cât mai potrivite vârstei lor. Deci, ce principiu pentru a alege păpuși pentru fete?

 

Ce păpuși să cumpărați pentru un copil de un an?

Desigur, în primele luni, copiii nu au nevoie de păpuși, dar atunci când copilul începe să stea sau să meargă, jucăriile devin principalul instrument de învățare despre lume. Atunci când alegeți o păpușă, luați în considerare mai mulți factori:

 

bebelușul ia totul în gură, așa că păpușa nu trebuie să aibă păr sau părți ușor detașabile, cum ar fi genele;

păpușa trebuie să fie ușoară și moale. O păpușă de cârpe ar fi ideală. Astfel de păpuși sunt mai puțin traumatizante și foarte bune pentru a dormi. Dar dacă doriți să oferiți o păpușă frumoasă pentru bebeluși, este mai bine să alegeți jucării cu un corp moale de umplutură și membre de vinil;

Materialele din păpușile moi trebuie să fie naturale. Magazinul nostru oferă doar păpuși de înaltă calitate, realizate din materiale inofensive;

într-un set cu o păpușă nu trebuie să fie piese mici, obiecte sau colecții de haine – un copil de un an nu are nevoie de ele;

păpușa poate servi, de asemenea, ca un asistent pentru a adormi, așa că puteți cumpăra o păpușă cu ochii deja închiși (pentru a respecta punctul de mai sus).

Nu vă lăsați ademenit de comercianți și nu cumpărați păpuși interactive pentru copii de această vârstă. Este mai bine să așteptați un an și jumătate. Bebelușul se poate teme de zgomote puternice sau chiar nu se mai joacă cu păpușa.

 

Păpuși pentru fete de la trei ani

La această vârstă, fetele vor deja să fie ca mamele lor și încep să-și proiecteze părinții în jocurile de rol. Ce trebuie luat în considerare atunci când se cumpără păpuși pentru această vârstă:

 

abilitățile motorii ale copilului nu sunt încă dezvoltate, așa că schimbarea hainelor ca un fel de joc nu va fi foarte interesantă – încă un minim de haine în set, doar cele de pe păpușă. Deoarece dispozitivul de fixare ar trebui să fie velcro, ceea ce va necesita un minim de efort din partea copilului;

este deja posibil să se dea o păpușă cu păr, dar trebuie să fie cusute calitativ;

Păpușa pentru bebeluși poate fi deja complet de vinil, dar cele moi sunt încă relevante;

pătuțurile și cărucioarele pentru păpuși vor fi de interes pentru copil;

Jucăriile interactive sunt binevenite.

Păpuși pentru copii de la trei la cinci ani

De la trei până la cinci ani, păpușa este identificată cu copiii cu un bebeluș, pentru care pot avea grijă și copia comportamentul mamelor lor. Prin urmare, păpușile pentru această vârstă vor fi cadoul perfect. Împreună cu ele pot merge sticle, vase și chiar scutece. Păpușa nu trebuie să depășească 40 de centimetri, astfel încât copilul să se simtă confortabil cu ea pentru a se juca. Mai aproape de cinci ani fetele sunt interesate să facă coafuri, pentru această abordare păpuși model pentru a crea coafuri.

 

Ce păpuși pentru a cumpăra fete după vârsta de 5 ani

La această vârstă, fetele sunt deja interesate de păpuși cu garderobă la modă. Adesea, acestea sunt eroinele din desenele animate preferate, cum ar fi jucăriile sub marca Winx, Bratz, Barbie. Aceste păpuși au părul lung, o figură feminină, machiaj strălucitor, membre mobile pe balamale. Seturile complete pot merge la ei împreună cu piese de mobilier sau haine. Copiii de la această vârstă se joacă deja în profesie și construiesc relații interpersonale, iar păpușile joacă rolul de prieteni. La vârsta de 5-6 ani, fetele își aleg deja propriile jucării, astfel încât părinții nu vor fi la fel de dificil să mulțumească dorințele copilului. Dimensiunea păpușilor poate fi absolut diferită: tendințele de astăzi sunt de așa natură încât copiii de această vârstă sunt atrași de jucării mici și strălucitoare, cum ar fi LOL sau 1TOY.