februarie 17, 2021 De admin Oprit

Revizuire pantofi la modă 2021. Toate tendințele pentru fiecare gust!

Ghete
Cizme cu șiret – pentru totdeauna! Există o tendință clară spre masivitate. Tendința de pescuit și horticultură a atins și pantofii – cizmele absolut luxoase cu o pelerină cauciucată Christian Dior au fost amestecate cu o fustă plisată zburătoare, o jachetă strictă de student și colanți cu plasă. Apropo, aceasta este deja o colecție de toamnă.

Dar în stânga – versiunea lor primăvară-vară: nu erau necesari colanți, ochiurile sunt „construite” chiar în pantofi. După părerea mea, o super idee!

O altă opțiune relevantă și foarte convenabilă pentru pantofii de demi-sezon sunt cizmele Chelsea într-un mod nou. Tendința a fost văzută clar deja în ultimul sezon, iar acest lucru continuă să câștige impuls.

După părerea mea, o super idee ochiurile sunt „construite” chiar în pantofi
După părerea mea, o super idee ochiurile sunt „construite” chiar în pantofi

Încălțăminte plată pentru bărbați
Un adevărat salvator! Cel puțin nu-mi pot imagina garderoba fără astfel de pantofi.
În acest sezon, la cârma călugărilor, sunt cizme joase, alunecate, cu catarame.
Deși, există o alegere. Derulați prin galerie.

Încălțăminte și variații Mary Jane pe o temă
Cei mai drăguți pantofi în stil retro nu au părăsit podiumurile de câteva sezoane. De data aceasta, mulți designeri și-au permis să fantaseze și să modifice oarecum modelul clasic. Cureaua de jumper și-a schimbat locul cuvenit, pelerina rotunjită a devenit mai ascuțită și mai alungită, iar călcâiul a fost complet îndepărtat.
În general, doar starea de spirit de fată a rămas neschimbată. Iar modelul poate fi ales după gustul tău!

Mocasini cu toc lat
Le numesc pantofii lui Ludovic al XIV-lea

Perechea perfectă pentru cei care preferă aspectul feminin și tocurile, dar nu sunt gata să sacrifice confortul. Mocasinii eleganți și foarte confortabili se vor potrivi perfect într-un dulap de afaceri cu costume de pantaloni și fuste creion și în cele de zi cu zi – cu blugi și tricotaje confortabile.

Catâri cu toc
Și aceasta este o variantă mai modernă și la modă a pantofilor de primăvară-vară cu toc. Ei bine, mai puțin formal. Însă problema confortului este foarte individuală. De exemplu, nu mă simt confortabil în astfel de pantofi. Deși multe fashioniste pe care le știu compară catârii cu papuci de casă și îi poartă practic fără să-i scoată.

Sandale cu curele subțiri
Sunt încă alături de noi și conduc în continuare TOPUL celor mai buni pantofi pentru vară. Nu găsești o pereche mai elegantă și mai elegantă! Apropo, călcâiul unor astfel de sandale nu este neapărat un toc stiletto fără sfârșit. Poate fi, de asemenea, un toc scăzut și stabil.

Iar pentru cei care nu acceptă deloc tocurile, aceasta este versiunea. Sandale cu dantelă.
Dacă doriți sandale ultra-trendy, căutați șireturi de frânghie, ca în a doua fotografie din galerie. Astfel de frânghii și cabluri răsucite au strălucit în multe colecții de primăvară-vară ca centurile, decorul și corzile pe pantofi.