februarie 17, 2021 De admin Oprit

Cei mai la modă pantofi primăvară-vară 2021

Pantofii cu stil sunt principala slăbiciune a oricărei fashioniste. Ce noutăți ne vor încânta designerii în sezonul următor?

 • Deci, cele mai tari tendințe de încălțăminte și tendințe de modă primăvara-vara 2021:
 • Pe o fugă plată
 • Pantofi cu platformă
 • Cizme cu acordeon
 • Viață nouă pentru flip flops
 • Sandale
 • Toc de pisoi
 • Pantofi la modă cu dantelă
 • Curele grațioase
 • Metalic
 • Încălțăminte împletită
 • Schema de culori a pantofilor la modă
 • Pe o fugă plată
 • Pantofii la modă au reacționat la carantină cu tocuri joase și tălpi plate: flip flops și cizme de birken, balerini și bunici, sandale și adidași, saboți și mocasini plate au ieșit în prim plan în colecții. Exemple sunt Max Mara, Hermes, Tory Burch.

Hermes

Platformă nebună
Platforma a devenit unul dintre cele mai memorabile modele de pantofi din săptămânile modei.

În plus față de preferatul - alb - în colecțiile de pantofi
În plus față de preferatul – alb – în colecțiile de pantofi

În noul sezon, va fi luminos și original. Iar designerii Erdem, Vien și Versace sugerează să poarte pantofi cu platformă cu costume de pantaloni și rochii strălucitoare.

Cizme cu acordeon
Până când devine mai cald afară, designerii mărcilor Osman, Roksanda și Preen de la Thornton Bregazzi recomandă mersul cu cizme la modă, cu pantofi adunați. Arată grozav atât cu rochii ușoare, cât și cu costume de pantaloni.

Viață nouă pentru flip flops
Merită clarificat imediat – nu vorbim despre papuci de duș. Designerii Jacquemus, Coperni și Staud se joacă cu proporții, decor și materiale pentru a crea pantofi eleganți pentru următorul sezon de vară.

Sandale
Cei mai la modă pantofi vara viitoare sunt sandalele. Mai mult, sunt neobișnuite. De exemplu, sandale împletite cu perle (precum Jason Wu), ale gladiatorilor – de la Rebecca Taylor sau Christian Dior.

„Sticla” grațioasă și în miniatură a călcâiului a înlăturat literalmente stiletele înalte de pe podiumul de modă, de care multe femei de modă sunt doar fericite: pantofii și sandalele cu toc de 3 centimetri arată foarte drăguț și feminin, iar mersul cu astfel de pantofi este mult mai ușor și mai confortabil.

Cele mai izbitoare exemple sunt Versace, Prada și Tod’s.

Pantofi cu cordon
Dantela este din nou în tendințe, dar de data aceasta designerii Miu Miu, Daniela Gregis și Louis Vuitton au folosit-o în scopul propus.

Luând pantofii pentru bărbați ca bază, s-au jucat creativ cu forma lor: undeva au adăugat sclipici și un toc mic, undeva i-au pictat în toate culorile curcubeului.

Curele grațioase
Curelele subțiri adaugă ușurință și feminitate pantofului. Max Mara și Versace propun să reamintească pantofii mereu la modă cu bretele pentru gleznă, în timp ce Tod și Sportmax au decis să meargă și mai departe și să facă toată partea superioară a pantofului din benzi subțiri de piele.

Metalic
Argintul și aurul cu primele raze ale soarelui de primăvară vor aranja o competiție – cine strălucește mai puternic? Cererile de participare trebuie trimise proprietarilor de pantofi și sandale de la Tod’s și Miu Miu.

Reţea
Încălțămintea din răchită și tricot este din nou în vârful Olympusului la modă. Alberta Ferretti oferă sandale cu elemente de macramé, Fendi – cizme cu plasă, pantofi și botine, Christian Dior – sandale din paie țesute.

Schema de culori a pantofilor la modă
În plus față de preferatul – alb – în colecțiile de pantofi primăvară-vară au existat multe modele, albastru, verde deschis și nuanțe moi maro-bej.