februarie 17, 2021 De admin Oprit

CEA MAI STILĂ PREZENTARE GENERALĂ A PANTOFELOR DE CLASĂ LUXE!

„Fiecare femeie știe, nu există niciodată prea mulți pantofi!” – aceste cuvinte aparțin celui mai important maniac al pantofilor – Kerry Bradshaw. Sunt de acord, nu poți să te certi cu asta!

Dacă în urmă cu doar 10 ani, în era „Sexului și orașului”, s-a acceptat, în general, că cea mai importantă componentă a garderobei unei pantofi pentru femei sunt tocurile stiletto, astăzi puteți cuceri lumea în adidași.

Lista pantofilor din garderoba personală poate continua și continua, în funcție de preferințele personale, stilul de viață și circumstanțele. Nu există o listă de cumpărături universală în această privință, deoarece este diferită pentru fiecare femeie. Dar unele recomandări sunt încă mai bine de urmat.

Cea mai importantă recomandare este să alegeți pantofii nu numai cu inima, ci și cu mintea. Pompele magice de 14cm cu paiete sau franjuri sunt minunate. Dar dacă, cumpărându-le astăzi cu o inimă ușoară, mâine rezolvați din nou puzzle-ul ce pereche de pantofi să luați la birou: negru sau … negru, atunci ar trebui să vă reconsiderați clar abordarea față de formarea unui pantof dulap pentru haine.

Din păcate, nu veți putea să vă reconsiderați calitativ abordarea față de garderobă după ce ați citit un articol. Acest lucru trebuie învățat.

Astăzi vă invit să vă familiarizați cu mărcile de încălțăminte recunoscute ca fiind cele mai bune din lume.

Fiecare femeie știe, nu există niciodată prea mulți pantofi!
Fiecare femeie știe, nu există niciodată prea mulți pantofi!

Pe Instagram, sunt deseori rugat să spun ce pantofi sunt în tendințe acum. Deci, și în acest sens, mărcile de lux vin în ajutorul nostru, deoarece cele mai recente colecții ale acestora inspiră piața de masă și segmentul mediu pentru a produce pantofi la modă, dar la un preț mai atractiv. Observarea este un lucru grozav! Prin urmare, articolul s-a dovedit a fi foarte practic.

Christian Louboutin

Semnul distinctiv al pantofilor Christian Louboutin este celebra talpă roșie. Compun cântece despre ele și le transformă încet într-un substantiv comun. Pe lângă râvnitele pompe cu toc, domnul Christian coase nu mai puțin frumoase cizme, botine și alte încălțăminte.

Manolo blahnik

După cum a spus Madonna, „pantofii Manolo Blahnik sunt chiar mai buni decât sexul”.

Ei bine, știm din prima mână marea putere a lui Manolo Blahnik, datorită aceluiași Kerry Bradshaw, care și-a actualizat colecția de pantofi Manolo cu o consistență de invidiat.

Încălțămintea acestui brand este creată manual de profesioniști de cea mai înaltă clasă. Prin urmare, fiecare pereche este o adevărată operă de artă.
Atelierul produce 80 de perechi de pantofi pe zi. Dar ce fel de pantofi sunt! Decorat cu împrăștiere de pietre semiprețioase și prețioase, strasuri, imprimeu leopard, dantelă sau mătase.

Manolo Blahnik nu este doar pantofi frumoși, este un marker al statutului și al gustului impecabil.

Jimmy Choo

Jimmy Choo produce o mare varietate de pantofi: tocuri înalte și joase, plate și cu platformă. Dar simbolul mărcii, fără îndoială, sunt pantofii și sandalele stiletto, precum și sandalele „grecești”.

De-a lungul anilor de lucru cu clienții, m-am asigurat în repetate rânduri că încălțămintea acestui brand este potrivită pentru aproape toată lumea, în special pentru cei cu picioare „capricioase”. Modul în care reușesc să facă o astfel de durată confortabilă, chiar și pentru știfturile de 10 cm, este un mister pentru mine. Din păcate, nu toate mărcile (chiar și cele de lux) se pot lăuda cu acest lucru.

CASADEI

Un brand renumit odată cu semnătura tocului stiletto metalic Blade, care seamănă cu o lamă. Un alt detaliu semnat de Casadei este lanțul masiv care împodobește astăzi unele dintre colecțiile de cizme, mocasini și alte încălțăminte ale mărcii. Din păcate (sau din fericire) acest lanț este copiat și de toți și de toți.

Stuart Weitzman

Astăzi, pantofii acestui designer sunt aleși de stele pentru a intra pe covorul roșu. Dar, pe lângă lansare, marca are o pereche de pantofi pentru toate ocaziile. Și nu doar pantofi. Cizme perfecte, botine, cizme, sandale, espadrile și chiar sandale pentru mirese. Toate acestea pot fi găsite în bătrânul Stewart.

Iubirea mea este cizmele peste genunchi din piele de căprioară Stuart Weitzman. Lungime perfectă, NU neagră, cu înălțimea optimă a tocului. Le-aș acorda un premiu pentru cele mai bune încălțăminte de bază din secolul 21.

Charlotte olympia

Pantofi pentru cei cărora le place să șocheze. Imprimeuri și culori neobișnuite, sandale cu homar sau Statuia Libertății – nu este atât de ușor să găsești ceva casual aici, dar poți totuși dacă încerci foarte mult. Pantofii Charlotte Olympia sunt mai bine priviți ca o operă de artă decât doar pantofii. Dacă aveți o colecție mare de pantofi, atunci acesta este cu siguranță o expoziție demnă.

Sergio Rossi

Pantofii Sergio Rossi sunt un simbol permanent al rafinamentului, senzualității, luxului și confortului nesfârșit. Timp de patruzeci de ani de muncă în industria pantofilor, designerul este obișnuit să acorde atenție nu numai frumuseții și designului exclusivist, ci și confortului ultimului.