Ziua de naștere în restaurantul Porter Yard

eveniment de neuitat pentru o viață întreagă

sală de banchete în culori luminoase

Dragi prieteni! Dacă vă aflați în căutarea localului ideal pentru celebrarea zilei de naștere, suntem bucuroși să-l oferim pe al nostru, este obsolut nou și irepetabil de frumos, la Chișinău în restaurantul Porter Yard.

Pentru oaspeții noștri oferim petrecerea evenimentului cu ocazia zilei de naștere în cele mai convenabile condiții. Doar la noi, sărbătoarea va fi de neuitat, rămânând în memoria persoanelor apropiate toată viața.

Organizarea impecabilă este renumele restaurantului Porter Yard. Datorită administratorilor noștri competenți, sunteți scutit de grijile și responsabilitățile de organizare a zilei d-voastră de naștere, încredințându-le pe toate profesioniștilor noștri.

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

Prețuri accesibile, localizare comodă a restaurantului, abordare individuală – este puținul care îl putem oferi clienților noștri. Acordăm maximă atenție fiecărui eveniment în parte, prelucrând meniul, decorând sala corespunzător și oferind deservire personală. Sala noastră este foarte spațioasă și luminoasă, unde încap până la 80 de persoane,  localizată într-un sector comod al Chișinăului .

Săli de nunți în Chișinău
Porter Yard Banquet Hall меню

Începând cu prima întâlnire și până la sfârșitul evenimentului festiv, garantăm implicarea deplină în fluxul de lucru și pregătirea pentru un eveniment important din viața dvs.

Noi considerăm – că ziua de naștere este evenimentul ce trebuie sărbătorit într-o manieră mare, de aceea, sala noastră este pe deplin la dispoziția d-voastră, și doar de fantezie depinde cum va arăta în această zi frumoasă.

Vom fi foarte bucuroși dacă veți alege să sărbătoriți ziua de naștere sau jubileul în sala de banchet Porter Yard și vom face tot posibilul ca această zi să fie una ușoară și festivă pentru d-voastră.

Porter Yard Banquet Hall

Informații de contact :

Vom fi bucuroși să vă vedem la noi în orice moment pentru a vă crea o imagine clară și surprins plăcută despre noua și minunata sală de banchete din Chișinău. Luați legătura cu manager-ul nostru și el vă va aranja o prezentare a sălii și a meniului de banchet.

Str. Costiujeni 6/3 
069 113 005
info@porteryard.md

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp