Noi știm cum sa va creem

atmosfera de sărbătoare

Nunta in Porter Yard Banquet Hall

Nunta Visurilor D-voastră!

Sala de banchete Porter Yard  este realizată pentru sărbătorirea nunților în Chișinău, la cel mai înalt nivel. Este locul, unde vă veți putea relaxa și savura din grija personalului și festivității perfect organizate.

Sărbătoare Confortabilă de Familie

Porter Yard vă propune servicii în organizarea sărbătorilor de familie în una dintre cele mai bune săli de banchete din Chișinău. Meniu diversificat, atmosferă plăcută, muzică live – tot ce este nevoie pentru o odihnă bună în sânul familiei.

Eveniment Oficial sau Corporativ

Deservire profesională la evenimente oficiale și seri corporative în sala de banchet Porter Yard.    Nivel înalt de deservire, meniu variat și exclusiv, abordare personală în organizarea fiecărui eveniment.

Ziua de Naștere de Neuitat

Restaurantul Porter Yard  cu mare drag vă propune cea mai modernă sală de banchet din Chișinău pentru celebrarea zilei de naștere sau a jubileului. Încredeți-ne organizarea sărbătorii d-voastră și veți rămâne încântat de rezultat.

Candy Bar Porter Yard Banquet Hall

Informații de contact :

Vom fi bucuroși să vă vedem la noi în orice moment pentru a vă crea o imagine clară și surprins plăcută despre noua și minunata sală de banchete din Chișinău. Luați legătura cu manager-ul nostru și el vă va aranja o prezentare a sălii și a meniului de banchet.

Str. Costiujeni 6/3 
069 113 005
info@porteryard.md

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp