Sală de banchet pentru sărbătorile de familie Porter Yard

confort casnic și deservire impecabilă

pentru d-voastră și persoanele dragi

sală de banchete în culori luminoase

Doriți să petreceți sărbătoarea de familie într-o atmosferă plăcută și veselă ? Atunci, neapărat trebuie să vizitați sala de banchet Porter Yard.

O încăpere medie unde încap până la 60 de persoane, vă va primi pe d-voastră și pe cei dragi sufletului într-o atmosferă ospitalieră și călduroasă. Vă garantam o împrejurime relaxantă, deservire excelentă, meniu de autor cu bucate delicioase, o mulțime de impresii și amintiri plăcute. Porter Yard – este cea mai bună sală de banchete din Chișinău pentru petrecerea jubileului, aniversării de nuntă, celebrarea zilei de naștere a copilului și multe alte evenimente importante din viața noastră. Toate aceste momente trebuie să ofere amintiri calde și plăcute, astfel, noi luăm asupra noastră organizarea acestor sărbători.

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

Noi suntem de părerea că, în localurile predestinate pentru petrecerea sărbătorilor de familie trebuie să fie confortabil ca acasă, liniștit dar în același timp și vesel. Anume de asta, toate petrecerile sunt însoțite de muzică plăcută- live, iar personalul de deservire este maxim de ospitalier urmând o limită de discreție.

Săli de nunți cu decor în Chișinău
банкетное меню Porter Yard Banquet Hall

Imaginea de ansamblu este completată de un meniu exclusiv, care vă va bucura atât pe d-voastră cât și toți invitații la sărbătoarea de familie. Mâncărurile calde și reci sunt preparate din produse proaspete, pește, carne, sortiment bogat de salate – toate acestea reprezintă cartea de vizită a localului. Noi știm, cât este de important  să adunați la o masă mare întreaga familie și să petreceți frumos într-o atmosferă plăcută și specială.

Informații de contact :

Vom fi bucuroși să vă vedem la noi în orice moment pentru a vă crea o imagine clară și surprins plăcută despre noua și minunata sală de banchete din Chișinău. Luați legătura cu manager-ul nostru și el vă va aranja o prezentare a sălii și a meniului de banchet.

Str. Costiujeni 6/3 
069 113 005
info@porteryard.md

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp