Sala de banchete Porter Yard

este cel mai bun și reușit loc  pentru petrecerea unei nunți fabuloase în Chișinău

sală de banchete în culori luminoase

Dragi prieteni, Porter Yard vă propune o seară a nunții d-voastră de neuitat într-o încăpere pentru banchete nemaipomenit de spațioasă și luminoasă, cu design de autor, unde încap până la 60 de persoane.

Noi înțelegem perfect nivelul de responsabilitate a tinerilor atunci când își aleg localul pentru celebrarea nunții lor. Astfel, ca d voastră, să vă puteți relaxa și savura din plin sentimentele care se întâmplă în această zi, noi, ne vom asuma toate obligațiile pentru a crea o sărbătoare unică- irepetabilă.

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

Interiorul încăperii poate fi total rearanjat în conformitate cu stilul nunții d-voastră. 

Vom oferi un nivel ridicat de deservire, completat cu multă politețe și rapiditate a personalului.

Sala de banchete Porter Yard susține tendințele moderne a tradițiilor, pentru aceasta vă vom ajuta în organizarea înscrierii la fața locului și vom oferi o gamă completă de servicii în petrecerea acestei tradiții frumoase.

Săli de nunți în Chișinău
Porter Yard Banquet Hall меню

Pentru o nuntă de vis, noi suntem pregătiți să vă oferim un meniu special pentru nuntă, care va încânta plăcut pe d voastră și nu va lăsa nici un invitat,  indiferent. Baza meniului poate fi bucătăria europeană cu felurite mâncăruri sofisticate de la bucătarul- șef.  Într-un mod obligatoriu vom coordona fiecare detaliu al meniului festiv, având posibilitatea, personal, să adăugați în el ceva ce vă caracterizează.

Este destul de simplu să găsiți în Chișinău o sală de banchete pentru sărbătorirea nunții

mai complicat este totuși de a o găsi pe cea care nu va lăsă nici o șansă să nu vă îndrăgostiți în ea din prima secundă. Vizitând sala de banchete Porter Yard, cu siguranță veți îndrăgi acest local și indiscutabil veți dori să ne încredințați cel mai important eveniment din viața d-voastră.

Experiența noastră, dragostea față de muncă și dedicarea absolută- sunt factorii pentru care suntem apreciați și tratați cu încredere. Sărbătoarea d voastră va fi în mâini sigure devenind de neuitat. Vă promitem!

Porter Yard Banquet Hall

Informații de contact :

Vom fi bucuroși să vă vedem la noi în orice moment pentru a vă crea o imagine clară și surprins plăcută despre noua și minunata sală de banchete din Chișinău. Luați legătura cu manager-ul nostru și el vă va aranja o prezentare a sălii și a meniului de banchet.

Str. Costiujeni 6/3 
069 113 005
info@porteryard.md

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp