Sală de banchet pentru petreceri corporative în restaurantul Porter Yard

organizarea celor mai reușite corporative din tot Chișinăul

sală de banchete în culori luminoase

Fiecare eveniment petrecut în pereții localului Porter Yard, este plin de individualitate și atmosferă luxoasă. Nu există două evenimente identice, de aceea dispunem de o atitudine foarte responsabilă față de orice eveniment.

Noi creăm toate condițiile unei organizări ideale și petrecerea evenimentelor oficiale la orice nivel: prezentări, conferințe, petreceri corporative chiar și întâlniri de afaceri într-un cadru non formal.

O sărbătoare oficială de calitate superioară, presupune nu doar o varietate bogată de bucate delicioase și băuturi gustoase, ci și un design spectaculos al spațiului din jur. Având cerințe ridicate față de deservirea predispusă, noi acordăm nu mai puțină atenție și design-ului încăperii.

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

Porter Yard – este un proiect conceptual modern al unei săli de banchet. Încăperea dispune de un design exclusiv și de echipament inovator, ce va permite organizarea oricărui eveniment la cel mai înalt nivel. Datorită design-ului stilat și elegant, restaurantul nostru arată foarte aristocratic și scump. Mai mult, în orice moment putem completa design-ul cu decoruri  solicitate de d-voastră.

Săli de nunți în Chișinău
Porter Yard Banquet Hall меню

Echipa de profesioniști garantează o deservire discretă și competentă la oricare eveniment.  Instruim angajații noștri nu doar în eticheta deservirii dar și în eticheta corporativă.

Dacă ați hotărât să organizați un corporativ de neuitat în Chișinău și cu greu găsiți o sală potrivită pentru acesta, atunci cu siguranță încă nu ați auzit de Porter Yard. Petrecerea corporativă organizată în sala noastră de banchet, se va memora pe mult timp d-voastră și colegilor.

Noi putem organiza o seară corporativă de neuitat și să vă asigurăm cu toate necesare pentru o sărbătoare nemaipomenit de distractivă și lipsită de griji în cercul

d-voastră de prieteni.

Porter Yard Banquet Hall

Informații de contact :

Vom fi bucuroși să vă vedem la noi în orice moment pentru a vă crea o imagine clară și surprins plăcută despre noua și minunata sală de banchete din Chișinău. Luați legătura cu manager-ul nostru și el vă va aranja o prezentare a sălii și a meniului de banchet.

Str. Costiujeni 6/3 
069 113 005
info@porteryard.md

Закажите звонок

Оставьте ваши контактные данные и мы свяжемся с вами в ближайшее время

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp

SOLICITAȚI UN SUNET

Lăsați datele d-voastră de contact, iar noi vă vom contacta în cel mai scurt timp